Spørgsmål og Svar

Var der noget i regelbogen, du ikke forstod?
Eller er der et af kortene, du ikke helt kan finde ud af, hvordan fungerer?

Send os en mail.


Mads Møller Christiansen:
Så vidt jeg kan se, så mangler gul og hvid under luksuskortene.

Det gør de nu ikke. Kortene kan findes i de 2 højre spalter på siderne med de blå og røde farvekort.


Taus Møller:
1. kan kort bruges hver tur for så er nogle af dem ret syge?

reglerne siger: "Kortene kan kun spilles på det tidspunkt som kortet specificerer. På visse kort står der at kortet skal lægges tilbage i stakken når det er spillet. Alle andre kort kan spilles hver eneste gang at det nævnte tidspunkt indtræffer."

Kort der ikke skal lægges væk kan bruges flere gange. Det kommer an på kortet hvornår det kan bruges. Visse kort skal bindes til et bestemt angreb, og må spilles hver gang det angreb rammer. Andre kort må spilles hver gang din tur begynder.
Så svaret er at det kommer an på kortet.


2. dem der står "engangs" ved, får man dem i næste spil eller skal man trække et nyt i næste spil eller er det mistet for altid?

OK - det mangler der vist noget om i reglerne.
Når man genbruger en plasmoid, så bliver den 100% repareret. Den får alle sine livspoint, angreb, skud og kort (også engangskort) tilbage.

Dog er der enkelte kort der skal leveres tilbage. Reglerne siger: "Vinderen af skønhedskonkurrencen skal altid levere sit ekstra kort tilbage når spillet er slut, og hvide plasmoider skal også aflevere deres bonuskort, men må dog trække et nyt når næste spil begynder."


3. hvis man spiller med en plasmoid igennem flere spil skal man så stadig trække kort i starten af spillet?

Nix. I stedet får du de kort som du havde sidst du spillede med plasmoiden, + de kort som du eventuelt har fået for de point du optjente i spillet.

4. hvad hvis der er mere end en plasmoid i samme farve der har så mange kort så der ikke er nok?

Det er ikke meningen at superplasmoider skal kunne forhindre andre i at få kort.
Man kan eventuelt printe et sæt mere, eller tage en fotokopi af de mange kort som stormesteren har.


5. hvis man smadre en plasmoid ind i vægen eller losse den af helvede til totalsmadre den da....?

Nogle plasmoids er nu forbavsende holdbare.
Men ja, det kan ske at de "eksploderer".
Reglerne siger: "En plasmoid består altid kun af én sammenhængende del, så hvis en plasmoid går i stumper og stykker, så må spilleren selv vælge hvilken af stykkerne der spiller videre. Sådan et overlevende stykke kan sagtens være en arm eller et ben.

Lige meget hvor grufuld en katastrofe en plasmoid kommer ud for, så koster det aldrig livspoint at falde fra hinanden."


6. på kort der ikke står nogen efekt ved er det så bare den visuelle efekt?

Jeps. Og så kan det jo ske at man får småskadet sin rival, så den lettere går i stykker næste gang der sker noget stort.

7 går skader som en mistet arm vidre til næste spil?

Nej. (Se ovenfor).

8. hvis du skal nikke en plasmoid en skalle med lukkede øjne er der da en vis chance for at du for rimelig ondt i hovedet ?

Ja. Så det kan være en god ide at begrænse sine udskejelser.
En af mine venner er berygtet for at slå sit heavy hår ud, og levere den styggeste skalle til bordpladen.